Over luizaXL

Hallo, dit is ons verhaal

Ons verhaal

Een jonge ondernemer is in 2022 gestart met het kleinschalig online verkopen van producten op verschillende platformen. Dit bleek een groot succes. Tijdens deze periode van enorme groei hebben we ook ons eigen merk gecreëerd en zijn we begonnen met het produceren van onze eigen luizaXL producten. Het aantal producten groeide exponentieel en de volgende logische stap was om in meer landen via onze eigen webshops te gaan verkopen.

Ons succes zit in het inkopen van producten en het aanbieden van deze producten tegen concurrerende prijzen. We zoeken continu naar nieuwe kostenbesparende maatregelen, zonder in te leveren op kwaliteit.

Ons bedrijf

We doen marktonderzoek en zoeken uit naar wat welke soort producten veel vraag is. Zodra dat is vastgesteld, onderhandelen we met fabrieken die deze producten produceren, waarna we ze in bulk inkopen – rechtstreeks bij de bron. Door dit proces hebben we invloed op het ontwerp en de verpakking van de producten, waardoor we het hele proces kunnen optimaliseren – en dit betekent dat jij, onze klant, uiteindelijk een zeer goede prijs betaalt voor onze producten.

We hebben ook een eigen fabriek waar we verschillende soorten spaanplaten meubelen produceren. Op het productieproces van deze producten hebben we nóg meer invloed, waardoor de prijs die je als klant betaalt wederom zeer gunstig is.

Ons doel

Klanten worden steeds prijsbewuster en luizaXL faciliteert deze ontwikkeling door producten voor in en om het huis tegen concurrerende prijzen aan te bieden. We streven ernaar om al deze producten voor zoveel mogelijk klanten toegankelijk te maken.

Onze belofte

Als klant beloven we je het volgende